Vi ste na: Početna O NAMA

O nama

 

Firma MEICKO d.o.o. je osnovana 2009-te godine sa sjedištem u Derventi.

 

Zastupamo BIH tržište, glavni smo uvoznik proizvoda firme HEICKO E-ast koja posluje od 1969 godine,  čije je sjedište u Njemačkoj i koja ima devet poslovnih jedinica u svijetu.

Snadbjevamo više od 450 proizvodjača prozora i vrata u BIH.

Robu isporučujemo brzom poštom u roku 24h, sa našim velikim carinskim skladištem, skladištem veleprodaje i maloprodaje možemo pratiti najveće proizvodjače gradjevinske stolarije sa isporukom i kvalitetom proizvoda.

Lider smo u prodaji motora za: roletne, garažnih rolo i sekcionih vrata, tende, klizne i krilne dvorišne kapije sa elektronikama kojim možete upravljati putem daljinskih upravljača, vremenskih tajmera, tastera i smart home sistemima na koje dajemo garanciju od 5 godina.

U našem prodajnom programu su vijci za proizvodnju i montažu koji podržavaju CNC obradne centre, alati i pribor, INOX rukohvati za ulazna vrata, RAL montaža, pur pjene, silikone, hemija za održavanje, kajle za stakljenje stolarije, kovane borere, bitove i nastavke kao i kompletan  repromaterijal za proizvodnju i montažu gradjevinske stolarije.

 

Naši proizvodi posjeduju certifikate ISO 9001 i TÜV, koji zadovoljavaju kvalitetu Evropske Unije i koje uvozimo iz našeg centralnog skladišta u Njemačkoj.


Kompanija MEICKO d.o.o. je sa najvećom AAA bonitetnom ocjenom i jedna od brzo rastućih preduzeća u BIH.


Naši kupci su naša najbolja reklama.

Gradimo zajedno da traje.

 

0 0